Aiheet: Yleinen

Ilmoittautuminen vahvistuskurssille

Huom! Ikäryhmä on päivitetty!
Oletko kahdeksasluokkalainen nuori tai sitä vanhempi, etkä ole vielä saanut vahvistuksen sakramenttia? Onko tällaisen nuoren vanhempi? Pyydämme ilmoittautumaan tai ilmoittamaan lapsesi vahvistuksen sakramenttiin valmistavalle kurssille. Voitte hoitaa ilmoittautumisen seurakunnan kansliaan (puh. 09-2411633 tai maria@katolinen.fi) tai isä Martille (puh. 050-5478805).

Syksyn kurssikerrat ovat la 9.9., 14.10., 11.11., ja 9.12 klo 15:30-17:15. Kurssi kestää n. vuoden. Siinä tutustutaan erityisesti siihen lahjaan, jonka nuoret tulevat saamaan vahvistuksen sakramentissa, mutta myös Pyhän Hengen toimintaan ihmisen elämässä yleisesti. Kurssi tähtää siihen, että nuori voi saada sakramentista mahdollisimman paljon hengellistä hyötyä. Kurssiin kuuluu myös säännöllinen osallistuminen sunnuntaimessuun ja tutustuminen seurakunnan toimintaan, erityisesti nuorteniltoihin. Aiomme järjestää vahvistusnuorille myös kesäleirin kesäkuun alkupuolella. Mukana vahvistuskurssilla isä Martti Savijoki SCJ ja muita aikuisia mentoreja.
Vahvistuksen sakramenttia vietetään näillä näkymin lokakuussa 2024.

Tiedote

Koronaviruksen epidemian takia Helsingin hiippakunnan ohjeiden mukaisesti lopetetaan toistaiseksi julkisten messujen vietto seurakunnissa alkaen keskiviikkoaamuna 18.3.2020.

Kaikki messut diasporassa (Nummi-Pusula, Karjaa, Hyvinkää, Olari) on peruttu.

Pyhän Marian kirkko on auki henkilökohtaista rukousta varten arkisin klo 9.00 -16.00.

Messut vietetään ohjelman mukaan ilman uskovia. Messut voidaan katsoa netissä: http://www.pyhamaria.fi/?page_id=597925

On mahdollista saada sakramentit henkilökohtaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä seurakuntaan: puh. (09) 241 1633, sähköposti: maria@katolinen.fi

Papisto rukoilee kaikkien seurakuntalaisten puolesta.

Jumalan siunausta toivottaen

isä Rafal Czernia SCJ

 

Due to the Corona virus epidemic, according to the instructions of the Diocese of Helsinki all public Masses are cancelled from 18th of March 2020 onward until further notice.

All Masses in Diaspora (Nummi-Pusula, Karjaa, Hyvinkää, Olari) are cancelled.

St. Mary’s church stays open on weekdays from 9 am till 4 pm for personal prayers.

Holy Masses are celebrated according to the schedule without presence of the faithful. Masses are broadcasted on the Internet: http://www.pyhamaria.fi/?page_id=597925

There is a possibility of receiving sacraments. Please contact our parish by phone (09) 241 1633 or email: maria@katolinen.fi

The priests pray for all the parishioners.

May God bless you

fr. Rafal Czernia SCJ

Isä Zenon Strykowski SCJ on palannut Suomeen sapattiajalta ja jatkaa pastoraalista työtä kappalaisena seurakunnassamme. Toivotamme isä Zenonille runsasta Jumalan siunausta.

Tämän vuotisella paastokeräyksellä ehkäistään nuorten syrjäytymistä Kolumbian Pereirassa. Tällä hetkellä kolmannes nuorista jättää peruskoulun kesken ja heitä uhkaa huumeiden käytön ja rikollisuuden kierre. Paastokeräyksen kautta voimme antaa nuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Keräyslipas on kirkon takaosassa oikealla puolella.

Maria-klubi on keskiviikkona 4.3. Messu alkaa klo 14.00 ja tapaaminen on messun jälkeen.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikoiden tapaaminen on torstaina (5.3) iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on ensi perjantaina (6.3). Adoraatio alkaa klo 19.15 ja kestää keskiyöhön asti.

Ristintien hartaus suomeksi on perjantaina iltamessun jälkeen ja sunnuntaina klo 9.30.

Ensimmäinen messu urdun kielellä vietetään ensi lauantaina 7.3 klo 15.00. Tästä lähtien messu urdun kielellä vietetään kerran kuukaudessa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikot järjestävät kaikille avoimen retretin perjantaista sunnuntaihin 13.3 – 15.3 birgittalaisluostarissa Turussa. Ilmoittautumiset birgittalaissisarille. Lisää tietoa ilmoitustaululla.

Tämänvuotisen adventtikeräyksen tuotoilla Caritas tarjoaa välttämätöntä hoitoa ja lääkkeitä syyrialaisille pakolaisille Jordaniassa. Sotaa paenneet perheet elävät köyhyydessä eikä heillä ole varaa viedä lapsiaan lääkäriin tarvittaessa. Lahjoituksellasi voit antaa lähimmäiselle merkityksellisen joululahjan – terveyttä. Avustukset voimme lahjoittaa suoraan Caritaksen tilille tai kirkossa olevaan lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Autuaan Neitsyt Marian Perisynnitön sikiämisen juhla on maanantaina 9.12. Messu suomeksi vietetään klo 8.00 ja 18.00. Neitsyt Marian rukouspiirin tapaaminen on iltamessun jälkeen.

Miestenpiirin tapaaminen on ensi tiistaina 10.12 iltamessun jälkeen.

Messu koululaisille vietetään tiistaina 10.12 ja keskiviikkona 11.12 klo 11.00.

Messu espanjan kielellä vietetään torstaina 12.12 klo 19.00 Guadalupen Neitsyt Marian juhlan jo hdosta.

Retretti vietnamin kielellä järjestetään ensi lauantaina 14.12 klo 10.30 alkaen.

Messu unkarin kielellä vietetään ensi sunnuntaina 15.12 klo 16.00 Pyhän Henrikin kirkossa. Ripin sakramentti alkaa klo 15.00.

Aava-kuoron joulukonsertti on ensi sunnuntaina 15.12 klo 20.00.

Papit ovat valmiit vierailemaan sairaiden ja ikääntyneiden seurakuntalaisten luona ja tuomaan heille ehtoollisen. Pyydämme ottamaan yhteyttä kansliaan.

Viikon ilmoitukset

Ilmoitukset 3.6.2018

Paavi Franciscus vierailee Tallinnassa 25. syyskuuta ja viettää messun iltapäivällä. Pyhän Henrikin ja Pyhän Marian seurakunnat järjestävät päivämatkan Tallinnaan. Matka maksaa 40 euroa. Ilmoittautuminen on tehtävä seurakunnan kansliaan viimeistään heinäkuun 15. päivänä. Lisää tietoja tässä.

Tänään päämessun jälkeen alkaa eukaristinen kulkue. Sen aikana pappi kantaa monstranssin, jossa on Kristuksen Ruumis. Englantilaisen koulun kohdalla on yhteinen rukous. Loppusiunaus on kirkossa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen juhla on ensi perjantaina. Messut vietetään klo 8.00 ja 18.00.

Neitsyt Marian Tahrattoman Sydämen juhla on ensi lauantaina. Messu on klo 9.30.

Pyhiinvaellus Köyliöön kävellen alkaa 15. kesäkuuta. Messu vietetään pyhän Henrikin surmapaikalla sunnuntaina 17. kesäkuuta. Sinne voidaan matkustaa myös bussilla. Lisää tietoja Fideksessä ja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo