Aiheet: Ajankohtaista

Vietämme Jumalan sanan sunnuntaita 24.1.2021. Paavi Franciscus asetti tuon päivän muistuttaakseen Raamatun merkityksestä ja arvosta kristillisessä elämässä ja Jumalan sanan ja liturgian olennaisen tärkeästä suhteesta. Raamatulle omistetun päivän ei ole tarkoitus olla ’kerran vuodessa’, vaan koko vuotta varten. Meidän on hyvin tärkeää tutustua paremmin ja läheisemmin pyhään Raamattuun ja ylösnousseeseen Herraan, joka jatkuvasti julistaa meille sanan ja murtaa leivän uskovien yhteisössä. Meillä on oltava jatkuva läheinen suhde pyhään Raamattuun, muuten sydän pysyy kylmänä ja silmät suljettuina monenlaisen sokeuden takia” – kirjoittaa paavi Franciscus.

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta jatkuu maanantaihin 25. tammikuuta asti. Muistakaamme rukoilla kristittyjen ykseyden puolesta. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Apostoli Paavalin kääntymyksen juhla on maanantaina 25.1.

Messu saksan kielellä vietetään ensi sunnuntaina 31.1 klo 14.30.

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta alkaa maanantaina 18. tammikuuta. Lisää tietoja sivulla www.ekumenia.fi. Muistakaamme rukoilla kristittyjen ykseyden puolesta. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Pyhän Henrikin, hiippakunnan ja koko Suomen suojelijan juhla on tiistaina 19.1.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhäkouluun ensi sunnuntaina 24.1 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Messu Hyvinkäällä suunniteltu lauantaina 23.1 on peruttu.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Miestenpiirin etätapaaminen on ensi tiistaina 12.1 klo 18.45. Ilmoittautuminen osoitteeseen leo.virtanen@eira.fi

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa ensi tiistaina, 12.1 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla. Muistutamme, että se on jokaisen katolilaisen velvollisuus tukea omaa seurakuntaa erityisesti näinä vaikeina aikoina.

Vietämme Herran ilmestymisen juhlaa eli loppiaista keskiviikkona 6.1. Laulamme joululaulut klo 9.30, messu suomeksi on klo 10.00, messu suomeksi lapsille on klo 11.30, messu englanniksi klo 13.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Messu Karjaalla suunniteltu lauantaina 9.1.2021 on peruttu.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa tiistaina 12. tammikuuta 2021 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Muistutamme, että messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä. Kasvomaskin käyttö on pakollista.

Kiitämme Jumalaa kuluneesta vuodesta ensi torstaina 31.12 klo 18.00 alkavassa messussa.

Vietämme Pyhän Jumalansynnyttäjän Marian juhlapyhää ja uuden vuoden alkua ensi perjantaina. Messu suomeksi on klo 12.00, messu englanniksi klo 14.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa suunniteltu sunnuntaina 3.1.2021 on peruttu.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa 12. tammikuuta 2021 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä. Kasvomaskin käyttö on pakollista.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo