Kuukausittaiset: heinäkuu 2014

Jeesuksen Pyhän Sydämen juhlapyhää

Perjantaina 27.6. 2014, vietettiin seurakunnassamme Jeesuksen Pyhän Sydämen juhlapyhää.

Kirkossa oli runsaasti väkeä, tilaisuus alkoi vesperillä, mihin johti vt. kirkkoherra, isä Robert Galla.

Tilaisuus jatkoi juhlallisella liturgialla, minkä toimittivat isä Ryszard Mis, yhdessä isä Robert Gallan ja isä Zdzislaw Huberin kanssa.

Saarnassaan Isä Ryszard Mis puhui siitä, että aina emme näe Jumalaa oikein. Vaikka Jumala on hyvä ja rakastava, me joskus pidämme häntä ankarana, sellaisena joka pitää kirjaa meidän synneistämme. Todellisuudessa Jumala on rakkaus, hänellä on ihmisiä kohtaan hyvä tahto ja hän aina antaa meidän syntimme anteeksi. Saarnan jälkeen yksi naismaallikko antoi lupaukset Jeesuksen Pyhän Sydämen sääntökuntaan kolmeksi vuodeksi.

Kaikki tilaisuuteen osallistuneet saivat kokea ensin kirkossa Jeesuksen Pyhän Sydämen rakkautta ja läsnäoloa. Ja tämän jälkeen tilaisuus jatkui seurakuntasalissa kirkkokahveilla, kristillisen lähimmäisenrakkauden sävyttämänä. Kiitämme kaikkia osallistuneita ja kaikkia tilaisuuden järjestäneitä. Erityiskiitos seurakuntamme elämään kuukauden ajan osallistuvalle urkurille Martti Savijoelle, joka on samalla tutustumassa Jeesuksen Pyhän Sydämen veljeskunnan elämään.

T

pyha-sydan-2014-02

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo