Karismaattinen rukous parantumisen puolesta

This post is also available in: Suomi (Finska) English (Engelska) Polski (Polska) Vietnamese (Vietnamesiska)

Karismaattinen rukous tunnetun Robert Cantonin johdolla alkaa perjantaina pyhällä messulla klo 18.00, messun jälkeen on adoraatio ja rukous parantumisen puolesta, ohjelma jatkuu lauantaina: klo 14.00 alkaen rukous kirkossa iltaan asti

JEESUS PARANTAA: ”Minä teen sinut terveeksi jälleen, minä parannan sinun haavasi”       Jeremias 30:17

PARANEMIS- JA HUOLENPITORUKOUS

Taivaallinen Isä, minä kiitän sinua siitä. että rakastat minua. Kiitän sinua, että lähetit Poikasi, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen maailmaan pelastamaan ja vapauttamaan minut. Luotan voimaasi ja armoosi, jotka vahvistavat ja uudistavat minut.

Rakastava Isä, kosketa minua nyt parantavilla käsilläsi. sillä uskon, että tahdot minun olevan terve mieleltäni, ruumiiltani, sielultani ja hengeltäni. Peitä minut Poikasi, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kalliilla verellä päälaeltani jalkapohjiini asti. Poista kaikki se, jota minussa ei saisi olla. Hävitä kaikki sairaat ja epänormaalit solut. Avaa kaikki tukkeutuneet valtimot ja laskimot ja uudista ja täydennä kaikki vahingoittuneet kudokset. Poista tulehdus ja paranna infektiot Jeesuksen kalliilla verellä.

Anna parantavan rakkautesi hehkun läpäistä koko kehoni ja sen tehdä terveeksi ja uudeksi kaikki sairaat kohdat, niin että elimistöni toimii jälleen siten kuin olet sen luonut toimimaan. Kosketa myös mieltäni ja tunteitani, aina sydämeni syvimpiin sopukoihin asti.

Paranna kaikki elämäni loukkaukset, kivut ja haavat. Täytä koko olemukseni läsnäolollasi, rakkaudellasi, ilolla ja rauhalla ja vedä minut yhä lähemmäksi sinua elämäni kaikkina hetkinä. Ja Isä, täytä minut Pyhällä Hengelläsi ja vahvista minua tekemään työtäsi niin että elämäni tuottaa kunniaa ja ylistystä sinun pyhälle nimellesi. Pyydän tätä Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

02-DSC_0080

VAHVISTUSRUKOUS

Herra Jeesus Kristus, kiitos että rakastat minua, kiitos että kuolit puolestani ristillä. Kuolemallasi ja ylösnousemisellasi olet lunastanut ja vapauttanut minut. Armahda minua, anna anteeksi kaikki syntini. Minä annan itseni sinulle. Minä annan sinulle sydämeni, mieleni, sieluni ja henkeni, tahtoni, itseni kokonaan, koko ruumiini ja olemukseni. Olen kokonaan sinun ja sallin sinun tehdä minulle mitä tahdot.

Kutsun sinut elämääni olemaan elämäni Herra ja Kuningas ja Pelastaja ja Parantaja. Hylkään saatanan ja kaikki hänen tyhjät tekonsa ja lupauksensa. Peitä Herra Jeesus minut kalleimmalla verelläsi päälaelta jalkapohjiin, ja suojaa minua pahan hyökkäyksiltä, ansoilta ja juonilta. Lähetä Pyhä Henkesi vahvistamaan ja voimistamaan minua, ohjaamaan ja auttamaan minua tulemaan joka tavalla yhä enemmän Jeesuksen kaltaiseksi.

Tule Pyhä Henki ja vuodata minuun lahjasi ja hedelmäsi niin että elämäni tuottaa kunniaa Pyhälle Kolminaisuudelle. Maria, Kaikkein Pyhin Äiti, ja Pelastajani Äiti, Jumalan Äiti, rukoile puolestani kaikkina elämäni päivinä. Anna rakkautesi ja suojelusi viitan olla ylläni aina. Pyydän myös kaikkia taivaan hallitsevia enkeleitä, voimien ja valtojen enkeleitä, paranemisen ja ihmeiden enkeleitä, rakkauden , rauhan ja ilon enkeleitä, turvan ja suojelun enkeleitä, Pyhää Mikaelia, Gabrielia ja Rafaelia ja taivaan enkeleiden legioonia pysymään ympärilläni ja ohjaamaan minua ja kaikkia rakkaitani elämämme kaikkina päivinä.

Pyydän tätä kaikkea Herrani Jeesuksen suunnattoman voimakkaassa nimessä. Aamen

04-DSC_0082

HENGELLISEN TAISTELUN RUKOUS

Herra Jeesus, sinä olet Pelastajani ja Vapahtajani. Kiitän sinua, että kuolit puolestani ristillä, koska kuolemallasi ja ylösnousemisellasi olet vapauttanut minut. Luovun nyt kaikista palveluista ja alamaisuudesta, jota olen koskaan osoittanut saatanalle ja hänen pahojen henkien joukolleen. Vastustan niitä enkä salli niiden pelotella tai käyttää minua missään eikä millään tavalla. Torjun niiden hyökkäykset kehooni, tunteisiini, mieleeni ja henkeeni Herran Jeesuksen Kristuksen väkivahvalla nimellä ja hänen vuodatetun verensä voimalla.

Jeesuksen nimessä katkaisen ja poistan kaikki pahan vaikutukset ja keinot, kuten saatanalliset valat ja lupaukset, henkiset sitoumukset, väärät liitot, sielua sitovat sopimukset ja demoniset teot. Torjun ja poistan kaikki  kiroukset, noidat, loitsut, ansat ja loukut, esteet. petokset, valheet, likaiset himot, pahat toivotukset, perityt pahuudet ja sairaudet, heikkoudet ja kaikenlaiset kärsimykset mukaan lukien omat erehdykseni ja syntini, Jeesuksen veren nimessä.

Jeesuksen nimessä, minä murran ja hajotan kaikki pahan vaikutukset ja kahleet jotka liittyvät astrologeihin, selvänäkijöihin, vääriin ohjaajiin ja lupausten antajiin, kristallipallosta ennustajiin ja sen avulla parantajiin, ennustajiin, okkultistisiin näkijöihin, kädestä, teelehdistä tai tarot-korteista ennustajiin, meedioihin, satanistisiin kultteihin, santerìaan, puoskareihin, henkioppaisiin, tietäjiin, noitiin, taikauskoisiin uskomuksiin ja tapoihin sekä new age-liikkeeseen. Jeesuksen kalliissa veressä, minä murran ja hajotan kaikki vaikutukset, jotka johtuvat osallistumisesta spiritistisiin istuntoihin ja ennustamiseen, ouija-lautaan, okkultistisiin menoihin ja kaikkiin sellaisiin toimiin, jotka eivät tunnusta ja anna täyttä kunniaa Pyhälle Kolminaisuudelle ja Herralle Jeesukselle Kristukselle. Pysyn varmana lupauksissa  Ristin voimasta Golgatalla, jossa saatana ja hänen joukkonsa voitettiin Herran Jeesuksen Kristuksen vuodatetun veren voimalla. Seison vahvana ja  vakuuttuneena Jumalan Sanan kaikista lupauksista. Nöyrässä uskossa, tässä ja nyt, pukeudun Jumalan haarniskaan, joka suojaa ja auttaa minua taistelemaan ja pysymään lujana pahan juonia ja hyökkäyksiä vastaan.

Uskossa peitän itseni, rakkaani ja kaiken minulle tärkeän Jeesuksen Kristuksen kalliin veren suojaan. Herra Jeesus, sinun on ylistys, kunnia ja kirkkaus.  Sinä ole pahan voittaja ja kaikki kunnia kuuluu sinulle. Täytä minut nyt Pyhällä Hengelläsi ja auta minua tulemaan enemmän sinun kaltaiseksesi. Äiti Maria, rukoilen sinua levittämään suojelusi viitan ylleni, sillä sinä ole murskannut vanhan käärmeen pään.

Pyydän myös taivaan enkeleiltä, voimien ja hyveiden ja parannuksen enkeleiltä, rakkauden, ilon ja rauhan enkeleiltä, suojan ja varjeluksen enkeleiltä, pyhiltä arkkienkeleitä Mikaelia, Rafaelia ja Garbrielia ja koko enkeleiden joukkoa suojaamaan minua, ympäröimään minut ja huolehtimaan minusta ja rakkaistani kaikkina elämämme päivinä.  Pyydän tätä Jeesuksen nimessä ja Pyhän Hengen voimalla.  Aamen.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo