Tervetuloa hiippakuntajuhlaan 12.8.2017

Hiippakunnan juhlaa vietetään lauantaina 12. elokuuta.

This year’s Diocesan Day will be held on Saturday, August 12th.

Juhla alkaa piispanmessulla Lohjan Pyhän Laurin kirkossa klo 11.00. Messun jälkeen juhla jatkuu Stella Mariksessa. Pyhän Marian seurakunta järjestää bussikuljetuksen. Matkan hinta on 15 euroa. Ilmoittautumiset seurakunnan kansliaan puhelimitse, sähköpostitse tai listalle, joka on ilmoitustaululla. Pyydämme suorittamaan maksun etukäteen seurakunnan pankkitilille. Erikseen on lista niille, jotka tulevat omalla autolla.

The celebrations will begin with a Mass in Saint Lawrence Church in Lohja at 11.00. St Mary’s Parish organizes a transport by bus. The cost of ticket is 15 Euros. For reservations contact our parish office by phone, email or write your name on the list which is on the information board. Please make payment beforehand to the bank account of our parish. There is another list for those who will go there by own cars.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo