Ajankohtaista

This post is also available in: English (Englanti)

Ilmoitukset 27.5.2018

Paavi Franciscus vierailee Tallinnassa 25. syyskuuta ja viettää messun iltapäivällä. Pyydämme kaikkia, jotka haluavat osallistua messuun ilmoittautumaan seurakunnan kansliaan.

Kristuksen Pyhän Ruumin ja Veren juhla on ensi sunnuntaina. Päämessun jälkeen järjestämme kulkueen. Sen aikana pappi kantaa monstranssin, jossa on Kristuksen Ruumis. Englantilaisen koulun kohdalla on yhteinen rukous. Loppusiunaus on kirkossa.

Pyhiinvaellus Köyliöön kävellen alkaa 15. kesäkuuta. Messu vietetään pyhän Henrikin surmapaikalla sunnuntaina 17. kesäkuuta. Sinne voidaan matkustaa myös bussilla. Lisää tietoja Fideksessä ja ilmoitustaululla.

  1. Kristilliseen avioliittoon kuulutetaan: / I publish the banns of marriage between:

PASULA PEKKA JUHANI – OWOR ALLEN

Mikäli tiedetään tulevan avioliiton esteistä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan. If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

  1. Toivotan teille siunattua pääsiäisaikaa. Tervetuloa messun jälkeen seurakuntasaliin kirkkokahville.

Announcements

  1. Pope Francis will visit Tallinn on the 25th of September and will celebrate the Holy Mass. Those who would like to attend the Mass, please inform our parish office.
  2. We will celebrate the solemnity of the most holy Body and Blood of Christ on the next Sunday. There will be a Eucharistic procession after the Mass in Finnish. A priest will carry a monstrance with the Body of Christ. There will be a common prayer at the front of the English school. The final blessing will take place in the church.
  3. Welcome to the pilgrimage to Köyliö – the place of the martyrdom of St. Henry. Walking pilgrimage starts on the 15th of June. The Mass will be celebrated there on the 17th of June. You can travel there also by bus. More information in Fides and on the information board.
  4. I publish the banns of marriage between:

PASULA PEKKA JUHANI – OWOR ALLEN

If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo