Uutisia

This post is also available in: English (Englanti)

Ilmoitukset 10.6.2018

Paavi Franciscus vierailee Tallinnassa 25. syyskuuta ja viettää messun iltapäivällä. Pyhän Henrikin ja Pyhän Marian seurakunnat järjestävät päivämatkan Tallinnaan. Matka maksaa 40 euroa. Ilmoittautuminen on tehtävä seurakunnan kansliaan viimeistään heinäkuun 15. päivänä. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Ensi viikosta alkaen ei ole aamumessuja arkisin.

Messu vietnamiksi vietetään ensi sunnuntaina klo 11.30.

Pyhiinvaellus Köyliöön kävellen alkaa 15. kesäkuuta. Messu vietetään pyhän Henrikin surmapaikalla sunnuntaina 17. kesäkuuta. Sinne voidaan matkustaa myös bussilla. Lisää tietoja Fideksessä ja ilmoitustaululla.

Suomen Caritas tarjoa ammattilainen ja ilmainen ohjaus nuorille äideille ja isille jotka ovat kotona pienen lasten kanssa, ja tarvitsevat ohjausta/apua miten mennään eteenpäin elämässä (töihin? kouluun? muu?). Infotilaisuus on Caritaksen toimistossa torstaina 28.6 klo 15.00 – 17.00.

Edesmenneen Sinikka Löwenhildin hautajaiset vietetään 6. heinäkuuta klo 13.00 meidän kirkossamme.

Kristilliseen avioliittoon kuulutetaan: / I publish the banns of marriage between:

PÉREZ AZNAREZ DAVID – VOLOVÁROVÁ ZUZANA

Mikäli tiedetään tulevan avioliiton esteistä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan. If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

  1. Toivotan teille Jumalan siunausta. Tervetuloa messun jälkeen seurakuntasaliin kirkkokahville.

Announcements

Pope Francis will visit Tallinn on the 25th of September and will celebrate the Holy Mass. St. Henry’s and St. Mary’s parishes arrange a day-trip to Tallinn to take part in the Papal Mass. The trip costs 40 Euros. You must register no later than July 15th. More details on the information board.

  1. There will be no morning Masses on weekdays during the summer.
  2. Welcome to the pilgrimage to Köyliö – the place of the martyrdom of St. Henry. Walking pilgrimage starts on the 15th of June. The Mass will be celebrated there on the 17th of June. You can travel there also by bus. More information in Fides and on the information board.
  3. I publish the banns of marriage between:

PÉREZ AZNAREZ DAVID – VOLOVÁROVÁ ZUZANA

If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo