Ilmoituksia

This post is also available in: English (Englanti)

Paavi Franciscus vierailee Tallinnassa 25. syyskuuta ja viettää messun iltapäivällä. Pyhän Henrikin ja Pyhän Marian seurakunnat järjestävät päivämatkan Tallinnaan. Matka maksaa 40 euroa. Ilmoittautuminen on tehtävä seurakunnan kansliaan viimeistään heinäkuun 15. päivänä. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Nuortentapaaminen on ensi lauantaina klo 11.00.

Tarvitaan vapaaehtoisia kahvinkeittäjiä heinäkuuksi. Lista on seurakuntasalissa.

Edesmenneen Sinikka Löwenhildin hautajaiset vietetään 6. heinäkuuta klo 13.00 meidän kirkossamme.

Suomen Caritas tarjoa ammattilainen ja ilmainen ohjaus nuorille äideille ja isille jotka ovat kotona pienen lasten kanssa, ja tarvitsevat ohjausta/apua miten mennään eteenpäin elämässä (töihin? kouluun? muu?). Infotilaisuus on Caritaksen toimistossa torstaina 28.6 klo 15.00 – 17.00.

Kristilliseen avioliittoon kuulutetaan: / I publish the banns of marriage between:

PÉREZ AZNAREZ DAVID – VOLOVÁROVÁ ZUZANA

TAMBILA GEORGE ABEL – HYPPÖNEN TIINA MARJAANA

PURSIAINEN TOMMI ANTERO – ILONEN ESSIA LUCIA

Mikäli tiedetään tulevan avioliiton esteistä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan. If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

 

Announcements

Pope Francis will visit Tallinn on the 25th of September and will celebrate the Holy Mass. St. Henry’s and St. Mary’s parishes arrange a day-trip to Tallinn to take part in the Papal Mass. The trip costs 40 Euros. You must register no later than July 15th. More details on the information board.

I publish the banns of marriage between:

PÉREZ AZNAREZ DAVID – VOLOVÁROVÁ ZUZANA

TAMBILA GEORGE ABEL – HYPPÖNEN TIINA MARJAANA

PURSIAINEN TOMMI ANTERO – ILONEN ESSIA LUCIA

If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo