Ajankohtaista

This post is also available in: English (Englanti)

Ilmoitukset 24.6.2018

Pyydämme Tallinnaan matkalle aikovia toimittamaan kansliaan seuraavat tiedot: etunimi ja sukunimi samassa muodossa kuin henkilökortissa tai passissa, henkilökortin tai passin numero (Suomen kansalaisille riittää henkilökortti, ulkomaalaisilla täytyy olla passi), sähköpostiosoite ja puhelinnumero, tiedot siitä, onko osallistuja liikuntarajoitteinen. Maksu 40 € suoritetaan P. Henrikin seurakunnan tilille.

Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin juhlapyhä on perjantaina.

Koko yön kestävä adoraatio alkaa lauantaina klo 19.00. Adoraatio järjestetään Jeesuksen Pyhän Sydämen kunniaksi.

Tarvitaan vapaaehtoisia kahvinkeittäjiä heinäkuuksi. Lista on seurakuntasalissa.

Suomen Caritas tarjoa ilmaista ja ammattilaista ohjausta nuorille äideille ja isille, jotka ovat kotona pienten lasten kanssa. Miten koetaan haasteita kun elämässä mennään eteenpäin? Infotilaisuus on Caritaksen toimistossa torstaina 28.6 klo 15.00 – 17.00.

  1. Kristilliseen avioliittoon kuulutetaan: / I publish the banns of marriage between:

TAMBILA GEORGE ABEL – HYPPÖNEN TIINA MARJAANA

PURSIAINEN TOMMI ANTERO – ILONEN ESSIA LUCIA

Mikäli tiedetään tulevan avioliiton esteistä, ottakaa yhteyttä kirkkoherraan. If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

Announcements 

  1. Those who plan to go to Tallinn need to send the following information to the parish office: first names and last name in the same form as on the ID or in the passport, ID card or passport number (for Finnish citizens an ID card is sufficient, foreigners need a passport), email address and phone number, information in case you have a disability. The payment 40 € should be paid to the bank account of St. Henry’s parish.
  2. We will celebrate the solemnity of St. Peter and St. Paul on Friday.
  3. There will be an adoration of the Blessed Sacrament from 7 pm on Saturday till 7 am on Sunday. The adoration is dedicated to the honour of the Sacred Heart of Jesus.
  4. I publish the banns of marriage between:

TAMBILA GEORGE ABEL – HYPPÖNEN TIINA MARJAANA

PURSIAINEN TOMMI ANTERO – ILONEN ESSIA LUCIA

If any of you know cause or impediment why these persons should not be joined together in Holy Matrimony, you are to declare it to the parish priest.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo