Ilmoitukset 9.9.2018

This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Henrikin katedraalin vihkimisen juhla on keskiviikkona.

Rukoilemme ainaisen avun Jumalanäidin novenaa keskiviikkona adoraation aikana.

Pyhän ristin ylentämisen juhla on perjantaina.

Jeesuksen äidin tuskien muistopäivä on lauantaina. Messu on klo 11.00. Koulun uskonnonopetuksen korvaava opetus nimeltä ”Lauantaikoulu” alkaa ensi lauantaina klo 10.00 Englantilaisessa koulussa. Messu saksaksi on klo 14.45. Opetus nuorille vahvistuksen sakramenttia varten alkaa klo 15.00 seurakuntasalissa. Messu nuorille on klo 18.00.

Pyhiinvaellus Hattulaan on lauantaina 15. syyskuuta 2018. Keskiaikaisessa Pyhän Ristin kirkossa vietetään Pyhän ristin kunnioittamisen ja kantamisen hartaus. Ilmoittautumiset pyhän Henrikin seurakunnan kansliaan.

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo