Ilmoitukset

This post is also available in: English (Englanti)

Pohjoismaiden piispat rohkaisevat meitä paastoaman ensi perjantaina kirkon ja paavin puolesta. Kirkko on tällä hetkellä hyvin vaikeassa tilanteessa. Seksuaalinen hyväksikäyttö, vallan väärinkäyttö ja sisäinen riitely korkeimmillakin tasoilla synkentävät koko kirkon kasvoja, kirkon, joka on Pyhän Hengen morsian. Luemme vetoomuksessa näin:

Me, Pohjoismaiden katoliset piispat, kutsumme kaikkia uskoviamme rukoilemaan kirkon ja pyhän isän puolesta. Rukoilkaamme pyhän isän puolesta, että hän saisi henkien erottamisen lahjan ja rohkeutta ja voimaa ohjata ja johtaa kirkkoa tänä aikana.

Pyydämme kaikkia uskovia paastoamaan yhdessä meidän kanssamme perjantaina 5. lokakuuta 2018 ja omistamaan ruusukon Neitsyt Marian juhlapäivän, sunnuntain 7. lokakuuta 2018, rukoukselle kirkon ja pyhän isän tarkoitusten puolesta. Samoin pyydämme anomaan Jumalanäidin erityistä apua. Auttakoot paasto ja rukous meitä näkemään kaikki tuska ja epäoikeudenmukaisuus tässä maailmassa ja herättämään meissä oikeudenmukaisuuden nälän ja janon.

Lokakuu on ruusukkorukouksen kuukausi. Rukoilemme ruusukkoa kirkossa arkisin iltamessun jälkeen, sunnuntaisin klo 9.30 suomeksi ja klo 17.30 englanniksi. Rohkaisemme kaikkia rukoilemaan ruusukkoa myös kotona varsinkin koko perheen kanssa.

Pyhän Jeesus-lapsen Teresan (1874–1897) kuolinpäivänä 30.9 iltamessun jälkeen karmeliittamaallikot esittävät ”Rakkaan pikku Thérèsemme viimeiset sanat” – esityksen. Esitys kestää 30 min. ja on suomen kielellä. Jaetaan myös englanninkieliset monisteet.

Neitsyt Marian rukouspiirin tapaaminen on maanantaina 1.10 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Maria-klubi on keskiviikkona. Messu alkaa klo 14.00 ja sen jälkeen on tapaaminen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on torstaina 4.10 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on perjantaina. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja päättyy keskiyöllä.

Pyhä messu vietetään Nummi-Pusulassa yksityisessä kappelissa ensi lauantaina 6.10 klo 16.00 osoitteessa Sitarlantie 448.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo