Uutisia

This post is also available in: English (Englanti)

Caritaksen adventtikeräys tuotti 840 euroa.

Kiitämme Jumalaa kuluneesta vuodesta maanantaina 31.12 klo 18.00 alkavassa messussa.

Vietämme Pyhän Jumalansynnyttäjän Marian juhlapyhää ja uuden vuoden alkua tiistaina. Messu suomeksi on klo 12.00, messu englanniksi klo 14.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00. Katolilaisilla on velvollisuus osallistua pyhään messuun tiistaina.

Maria-klubi on keskiviikkona: messu alkaa klo 14.00 ja tapaaminen on messun jälkeen seurakuntasalissa.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on ensi perjantaina 4.1. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Herran ilmestyminen eli loppiainen on ensi sunnuntaina 6.1.

Seurakuntamme papit voivat käydä joka vuosi jokaisen perheen luona siunaamaan perheen ja kodin. Papit mielellään vierailevat teidän kodissanne kun perhe pyytää papilta vierailua ja sopii hänen kanssaan vierailun päivämäärän.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa 8. tammikuuta 2019 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo