This post is also available in: English (Englanti)

Neitsyt Marian rukouspiirin tapaaminen on maanantaina 14.1 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta alkaa perjantaina 18. tammikuuta. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Pyhän Henrikin juhlapyhä on lauantaina 19.1. Messu alkaa klo 11.00.

Seurakuntamme papit voivat käydä jokaisen perheen luona siunaamaan perheen ja kodin. Papit mielellään vierailevat teidän kodissanne kun perhe pyytää papilta vierailua ja sopii hänen kanssaan vierailun päivämäärän.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo