This post is also available in: English (Englanti)

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta on alkanut viime perjantaina. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Apostoli Paavalin kääntymyksen juhla on perjantaina 25.1.

Paavi Franciscuksen koolle kutsumat Maailman nuortenpäivät järjestetään tänä vuonna keskiamerikkalaisessa Panamassa. Koska matka Panamaan on pitkä ja kallis, järjestetään omat nu

ortenpäivät Helsingissä. Nuoria kutsutaan koolle oikeiden Maailman nuortenpäivien hengessä Pyhän Marian seurakuntaan kaksipäiväiseen tapahtumaan ensi lauantaina ja sunnuntaina, 26.-27. tammikuuta. Tapahtuma alkaa ensi lauantaina klo 16.00 seurakuntasalissa. Tapahtumassa puhutaan pääosin englantia. Tapahtuma on pääosin englannin kielellä, siitä saa lisätietoja ja sinne ilmoittaudutaan alla seuraavan linkin kautta: https://goo.gl/forms/cVQ0pJKiVftgkHH72

Voidaan tuoda viime vuonna siunatut palmunoksat ja laittaa ne eteisessä olevaan koriin.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo