This post is also available in: English (Englanti)

Tämän vuotisen paastokeräyksen kohteena on vesihuollon rakentaminen Jaruman vuoristokylään Boliviassa. Puhtaan juomaveden puute ja huono hygienia aiheuttavat alueella terveysongelmia. Paastokeräykseen osallistumalla voimme lahjoittaa lähimmäisillemme puhdasta vettä. Keräyslipas on kirkon takaosassa oikealla puolella.

Neitsyt Marian rukouspiiri on maanantaina, 8.4, iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Uusi ryhmä – miesten piiri aloittaa toimintansa meidän seurakunnassanne. Piirin päätavoitteena on kasvaminen katolisessa uskossa ja yhteisöllisyyden, yhteenkuulumisen tunteen vahvistaminen seurakunnan miesten keskuudessa. Piiri on tarkoitettu kaikenikäisille ja kielenä käytetään suomea. Miesten piirin ensimmäinen tapaaminen on tiistaina, 9.4, iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Sunnuntaina 14.4 on Herran kärsimisen palmusunnuntai. Palmusunnuntaina juhlimme Jeesuksen voittoisaa saapumista Jerusalemiin. Palmun oksien siunaus alkaa klo 10.00 englantilaisen koulun edessä, riemullinen kulkue kirkkoon ja päämessu. Voidaan tuoda omat palmun tai pajun oksat siunattavaksi. Ei ole ristintien hartautta ennen päämessua eikä perhemessua ensi sunnuntaina.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo