This post is also available in: English (Englanti)

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka ovat auttaneet valmistamaan ja toteuttamaan pyhän viikon liturgian. Kiitämme sakastinhoitajia, kanttoreita, kuoroa, messunpalvelijoita, lukijoita, kiitän niitä, jotka hoitivat kukkien koristelun kirkossa ja niitä, jotka hoitavat seurakuntasalia.

Koko seuraava viikko kuuluu pääsiäisoktaaviin:

  • pääsiäismaanantaina on messu suomeksi klo 10.00 ja messu englanniksi klo 18.00
  • urkumusiikin konsertti on torstaina klo 19.00
  • ensi lauantaina aamumessu on klo 11.00. Messu Hyvinkäällä on klo 16.00.
  • sunnuntaina 28. huhtikuuta kirkko viettää Jumalan laupeuden juhlaa.

Pyhä Faustina Kowalska sai Jeesukselta (1935) kehotuksen levittää maailmaan uskoa ja luottamusta Hänen jumalalliseen laupeuteensa – ja Jeesus kertoi, mitä ja miten tulisi rukoilla. Herramme tahtoo kaikkien pelastuvan ja turvautuvan Hänen pohjattomaan laupeuteensa.

Jumalan laupeuden sunnuntaina voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä ja kommuuniolla sinä päivänä ja rukoilee paavin rukousaiheiden puolesta.
Koska kaikki eivät voi ripittäytyä samana päivänä, Vatikaani on päättänyt, että jos ripittäytyy enintään 20 päivää ennen tai jälkeen ko. sunnuntain, se riittää.

Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Jumalan laupeuden novenan rukoileminen alkaa pitkänäperjantaina ja päättyy pääsiäisen toiseen sunnuntaihin eli Jumalan laupeuden sunnnuntaihin:

Jumalan laupeuden novena ja ruusukko

Hyvää pääsiäistä!

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo