This post is also available in: English (Englanti)

Hiippakuntajuhla pidetään 17. elokuuta 2019 Lohjalla. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen tilaisuuteen. Juhlallisen messun pääselebrantina on emerituspiispa Teemu Sippo SCJ. Messun jälkeen ohjelma jatkuu Pyhän Laurin kirkon seurakuntasalissa, joka sijaitsee kirkon vieressä. Tähän juhlaan, kuten aina, lähdemme yhdessä bussilla kirkon edestä. Lähtöaika on klo 9.30. Takaisin Helsinkiin saavumme noin klo 15.30. Bussikuljetuksen hinta vain aikuisilta on 15 euroa. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse.

Kaikkia, jotka tähän juhlaan lähtevät omalla autolla ja paikalla haluavat tulla kahville, pyydämme ilmoittautumaan joko kirkon eteisessä ilmoitustaululla olevaan erilliseen listaan tai seurakunnalle sähköpostitse.

Ensi tiistaina, 16.7 messu Karmeliittasisarten luostarissa Espoossa on poikkeuksellisesti illalla klo 18.00. Tuona päivänä vietämme Karmel-vuoren Neitsyt Marian muistopäivää.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo