Rakkaat veljet ja sisaret, tämän vuoden hippakuntajuhlan ohjelma muutettiin. Juhlamessun jälkeen ei ole kirkkokahvia seurakuntasalissa vaan klo 13.00 on lounas Vivamon loma- ja kurssikeskuksessa Lohjalla. Lounas on kaikille, jotka ilmoittautuivat siihen ja ovat maksaneet siitä etukäteen 11. elokuuta mennessä.
Pyydämme kaikkia, jotka hiippakuntajuhlan päivänä syövät lounaan Vivamossa, maksamaan seurakuntamme pankkitilille 10 euroa per henkilö. Alle 12-vuoitaalle lapsille lounas maksaa 5 euroa. Ei ole minkäänlaisia lounasseteleitä. Lounaan jälkeen noin klo 14.30 on Marian hartaus, sen jälkeen lähtökahvit ja kotiin paluu.

Kuukauden ensimmäisenä perjantaina (2.8) on Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä. Sen johdosta adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja päättyy keskiyöllä.

Ensi lauantaina (3.8) kirkossamme on aamumessu klo 9.30 Autuaan Neitsyt Marian tahrattoman sydämen kunniaksi. Messun jälkeen on Marian Legioonan johtama meditaatio.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo