This post is also available in: English (Englanti)

Onnittelemme sisar Mary Venardia, joka viettää luostarilupaustensa 75-vuotisjuhjaa.

Aamumessut klo 8.00 vietetään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Messut vietetään joskus suomeksi ja joskus englanniksi.

Miestenpiiri kokoontuu ensi tiistaina (13.8) iltamessun jälkeen seurakuntasaliin. Miestenpiiri on kaikille ja kaikenikäisille miehille avoin piiri. Tapaamisen aiheena ovat tulevan sunnuntain (18.8) lukukappaleet.

Autuaan Neitsyt Marian taivaaseen ottamisen juhlaa vietetään torstaina 15.8. Messu on klo 18.00.

Ensi lauantaina (17.8) ei ole aamumessua kirkossamme.

Hiippakuntajuhla pidetään ensi lauantaina 17. elokuuta 2019 Lohjalla. Emerituspiispa Teemu Sippo SCJ viettää juhlallisen messun Pyhän Laurin kirkossa klo 11.00. Messun jälkeen on lounas klo 13.00 Vivamon keskuksessa. Lounas on niille, jotka ilmoittautuvat siihen ja maksavat etukäteen 12. elokuuta mennessä. Lounas maksaa 10 euroa per henkilö. Alle 12-vuotiaille lapsille 5 euroa. Ei ole lounasseteleitä. Lounaan jälkeen noin klo 14.30 on Marian hartaus, sen jälkeen lähtökahvit ja kotiin paluu. Seurakuntamme järjestää bussikuljetuksen. Bussi lähtee klo 9.30 kirkon edestä. Bussikuljetuksen hinta vain aikuisilta on 15 euroa. Ilmoittautumiset otetaan vastaan kirkon eteisen seinällä olevaan listaan tai sähköpostitse. Pyydämme suorittamaan maksut etukäteen seurakunnan pankkitilille: FI65 1023 3000 2047 89. Kaikkia, jotka tähän juhlaan lähtevät omalla autolla pyydämme ilmoittautumaan joko kirkon eteisessä ilmoitustaululla olevaan erilliseen listaan tai seurakunnalle sähköpostitse.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo