This post is also available in: English (Englanti)

Sunnuntaina 10.11 vietetään isänpäivää. Onnittelemme ja rukoilemme kaikkien isien puolesta. Silloin vietämme myös pyhän isän päivää. Rukoilemme paavi Franciscuksen puolesta. Kolehti kerätään pyhän istuimen hyväksi.

Neitsyt Marian rukouspiirin tapaaminen on maanantaina 11.11 iltamessun jälkeen.

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 12.11 iltamessun jälkeen.

Nuoret vapaaehtoiset Suomen Caritaksesta esittäytyvät sunnuntaina 10.11 messujen lopussa kirkon eteisessä. YoungCaritas on hyväntekeväisyysryhmä nuorille, joiden intohimona on muiden auttaminen.  Ryhmä on osa Suomen Caritasta, joka on katolinen hyväntekeväisyysjärjestö. YoungCaritaksen vapaaehtoiset ovat mukana messussa, ja he kertoisivat mielellään projektistaan messun jälkeen.

Suomen Caritas järjestää perinteiset marrasmarkkinat Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa ensi viikon sunnuntaina 17.11. klo 10.30–14.30.

Uusi hiippakunnan osoitekalenteri on saatavissa kirkon eteisestä.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo