This post is also available in: English (Englanti)

Tämänvuotisen adventtikeräyksen tuotoilla Caritas tarjoaa välttämätöntä hoitoa ja lääkkeitä syyrialaisille pakolaisille Jordaniassa. Sotaa paenneet perheet elävät köyhyydessä eikä heillä ole varaa viedä lapsiaan lääkäriin tarvittaessa. Lahjoituksellasi voit antaa lähimmäiselle merkityksellisen joululahjan – terveyttä. Avustukset voimme lahjoittaa suoraan Caritaksen tilille tai kirkossa olevaan lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Maria-klubi on keskiviikkona 4.12. Messu alkaa klo 14.00 ja tapaaminen senioreille on messun jälkeen. Heikki Aronpää kertoo aiheesta: Mitä meillä oli ennen kuin meillä oli joulu?

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on torstaina 5.12 iltamessun jälkeen.

Suomen itsenäisyyden 102-vuotisjuhlaa ja kirkkomme vihkimisen vuosipäivää vietämme perjantaina, messu suomeksi on klo 10.00 ja klo 18.00. Se on myös Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä ja sen johdosta Eukaristian sakramentin palvonta alkaa iltamessun jälkeen ja päättyy keskiyöllä.

Järjestetään kulkue Neitsyt Marian Perisynnitön Sikiämisen kunniaksi ensi lauantaina 7. joulukuuta klo 16.30. Kulkue alkaa Pyhän Marian kirkossa.

Kutsumme lapset joulunäytelmän harjoitukseen ensi sunnuntaina 8.12 klo 11.30 alkavan messun jälkeen.

Cafe Maria tapahtuma on ensi sunnuntaina päämessun jälkeen seurakuntasalissa.

Papit ovat valmiit vierailemaan sairaiden ja ikääntyneiden seurakuntalaisten luona ja tuomaan heille ehtoollisen. Pyydämme ottamaan yhteyttä kansliaan.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo