This post is also available in: English (Englanti)

Vietämme Herran ilmestymisen juhlaa eli loppiaista maanantaina 6.1. Laulamme joululaulut klo 9.30, messu suomeksi on klo 10.00, messu suomeksi lapsille on klo 11.30, messu puolaksi on klo 16.00 ja messu englanniksi on klo 18.00. Katolilaisilla on velvollisuus osallistua pyhään messuun Loppiaisena.

Jeesuksen Pyhän Sydämen maallikkojen tapaaminen on torstaina 9.1 iltamessun jälkeen.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa tiistaina 14. tammikuuta 2020 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo