This post is also available in: English (Englanti)

Miestenpiirin tapaaminen on ensi tiistaina, 14.1 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta alkaa lauantaina 18. tammikuuta. Lisää tietoja tapahtumista ilmoitustaululla. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen sakaristosta. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa ensi tiistaina 14. tammikuuta 2020 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Yhden päivän karismaattinen retretti englannin kielellä järjestetään lauantaina 25.1.2020 klo 9.30 alkaen. Lisää tietoja ilmoitustaululla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo