This post is also available in: English (Englanti)

Lourdesin Neitsyt Marian muistopäivä ja sairaiden päivä on ensi tiistaina 11. helmikuuta. Sairaat seurakuntalaiset voivat ilmoittaa meille, että haluaisivat saada sairaiden voitelun klo 18.00 alkavan messun aikana tai kotona. Sairaiden voitelu, joka aiemmin tunnettiin nimellä viimeinen voitelu, ei enää ole sakramentti pelkästään kuolevia varten. Parantava sakramentti on tarkoitettu kaikille, jotka esimerkiksi joutuvat vaikeaan leikkaukseen, kärsivät kroonisesta sairaudesta tai iän tuomasta heikkoudesta.

Miestenpiiri on tiistaina iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Pyydämme seurakuntalaisia ilmoittamaan osoitteenne mahdollisista muutoksista seurakunnan kansliaan, jotta voisimme päivittää rekisterin.

Voidaan tuoda viime vuonna siunatut palmunoksat ja laittaa ne eteisessä olevaan koriin.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo