This post is also available in: English (Englanti)

Pyhä viikko alkaa palmusunnuntaina. Pyhän viikon aikana vietämme ja elämme uudestaan jumalanpalvelusten ja rukoushetkien kautta Jeesuksen kärsimisen ja kuolleista ylösnousemisen tapahtumat ja koko pelastushistorian. Korona pandemian aikana pysykäämme yhteydessä Jumalaan ja kirkkoon rukouksemme avulla. Viettäkäämme pyhä viikko rukoillen ja pohtien uskomme salaisuuksia.

Pyhän viikon tapahtumat vietetään ilman uskovia. Voimme seurata vietot Internetissä. Linkki löytyy seurakunnan sivulta: pyhamaria.fi

Pyhän viikon aikataulu:

  • kiirastorstain juhlallinen eukaristian vietto alkaa klo 18.00. Kiirastorstai on kaikkien pappien juhla. Rukous nimeltä pyhä tunti alkaa klo 20.00.
  • pitkäperjantaina – aamurukous klo 8.00, juhlallinen jumalanpalvelus Herran kärsimisen muistoksi klo 15.00. Pitkäperjantai on paasto- ja abstinenssipäivä. Paasto tarkoittaa ruoan määrän vähentämistä ja abstinenssi liharuoista pidättymistä. Paastoamisvelvollisuus koskee täysi-ikäisiä siihen asti, kun he täyttävät 60 vuotta, abstinenssi 14 vuotta täyttäneitä.
  • pyhänä lauantaina – aamurukous klo 8.00. Pyhän pääsiäisyön vigilia alkaa klo 21.30.
  • pääsiäissunnuntaina – messu suomeksi klo 10.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka säännöllisellä jäsenmaksulla ja vapaaehtoisella työllä tukevat seurakuntaamme.

Muistakaamme Caritaksen paastokeräystä. Paastokeräyksen kautta voimme antaa nuorille Kolumbiassa mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Voimme lähettää lahjoituksemme suoraan Caritaksen pankkitilille.

Toivotamme teille kaikille siunattua pyhää viikkoa, rauhaa ja hiljaisuutta pohtiessanne pääsiäissalaisuuksia.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo