This post is also available in: English (Englanti)

Koronaepidemian takia tehtyjä rajoituksia puretaan asteittain. Seuraavat toimenpiteet otamme käyttöön seurakunnassamme:

11. toukokuuta alkaen vietämme julkisia messuja noudattaen viranomaisten suosituksia, että kirkossa saa olla enintään 10 henkilöä turvavälit ja hygienia huomioiden

rippitilaisuus arkisin alkaa 16.45, lauantaisin ja sunnuntaisin puoli tuntia ennen messua

1. kesäkuuta alkaen julkisia messuja vietämme niin, ettei messuissa pitäisi olla enempää kuin 50 uskovaa

ensikommuuniojuhla on 13. syyskuuta klo 10.00

Vapautus sunnuntaivelvollisuuden täyttämisestä osallistumalla messuun on toistaiseksi edelleen voimassa. Kirkko kuitenkin kutsuu kaikkia uskovia seuraamaan messuja Internetin välityksellä ja pitämään yllä säännöllistä rukouselämää oman perheen kesken. Se, että kirkkoon ei pääse normaaliin tapaan, ei ole vapautus ajan antamisesta Jumalalle.

Jokaisen kirkkoon tulevan on pidettävä tarkasti huolta omasta käsi- ja muusta hygieniastaan ja noudattaa pyhän kommuunion vastaanottamisessa ehdotonta huolellisuutta, rauhallisuutta ja varovaisuutta.

Kiitämme seurakuntalaisia, jotka säännöllisellä jäsenmaksulla tukevat seurakuntaa ja niitä, jotka vapaaehtoisella työllä palvelevat kirkkoa.

Isä Stanislaw Szymajda SCJ vietti 70-vuotis syntymäpäiväänsä 9. toukokuuta. Toivotamme hänelle paljon Jumalan siunausta. Rukoilemme isä Stanislawin puolesta varsinkin ensi sunnuntaina 17.5 klo 10.00 alkavassa messussa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo