This post is also available in: English (Englanti)

Edelleen vietämme julkisia messuja noudattaen viranomaisten suosituksia, että kirkossa saa olla enintään 10 henkilöä turvavälit ja hygienia huomioiden.

1.6.2020  alkaen kirkossa saa olla enintään 70 henkilöä.

Voidaan varata paikka messussa etukäteen verkossa. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Jokaisen kirkkoon tulevan on pidettävä tarkasti huolta omasta käsi- ja muusta hygieniastaan ja noudatettava pyhän kommuunion vastaanottamisessa huolellisuutta ja turvaväliä.

Kesäkuusta alkaen tarvitaan kirkkovahteja jokaista messua varten. Kirkkovahti huolehtii siitä, että vain etukäteen ilmoittautuneet uskovat pääsevät messuun, kerää kolehdin, kun uskovat poistuvat kirkosta ja puhdistaa kirkkosalin keskeiset kohteet ennen messua. Pyydämme halukkaita seurakuntalaisia ilmoittautumaan kansliaan.

Helluntaisunnuntaina, 31.5, on messu suomeksi klo 10.00 ja 11.30, messu englanniksi klo 13.00 ja 18.00 ja messu puolaksi klo 16.00.

Tänä vuonna tulee täyteen sata vuotta ursuliinisisarten sääntökunnan perustamisesta. Juhlavuoden kunniaksi Pyhän Henrikin katedraalissa vietetään kiitosmessu Pyhän Ursulan muistopäivänä perjantaina 29. toukokuuta. Koronaepidemian vuoksi rukoukseen ja juhlamessuun voi osallistua Internetin välityksellä.

Kiitämme seurakuntalaisia, jotka säännöllisellä jäsenmaksulla tukevat seurakuntaa ja niitä, jotka vapaaehtoisella työllä palvelevat kirkkoa.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo