This post is also available in: English (Englanti)

Kesäkuusta alkaen vietämme kirkossa julkisia messuja, joihin voi osallistua enintään 50 henkilöä.

Edelleen täytyy varata paikka messussa etukäteen. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Miesten piiri kokoontuu ensi tiistaina, 9.6, iltamessun jälkeen seurakuntasaliin.

Vietämme Kristuksen Pyhän Ruumiin ja Veren juhlapyhää ensi sunnuntaina, 14.6. Messu suomeksi alkaa klo 10.00 ja sen jälkeen on eukaristinen kulkue englantilaisen koulun eteen ja takaisin. Messu englanniksi on klo 13.00 ja 18.00 ja messu puolaksi klo 16.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo