This post is also available in: English (Englanti)

Edelleen täytyy varata paikka messussa etukäteen. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Jeesuksen Pyhän Sydämen juhlapyhä on ensi perjantaina, 19.6. Se on tärkein juhla meidän veljeskunnallemme. Rukoilemme pappien, veljien, pappisehdokkaiden ja uusien kutsumuksien puolesta. Vietämme messun klo 8.00 ja 18.00.

Neitsyt Marian tahrattoman sydämen muistopäivä on ensi lauantaina, 20.6. Messu alkaa klo 9.30.

Ensi sunnuntaina, 21.6 on messu suomeksi klo 10.00, messu vietnamiksi klo 11.30, messu englanniksi on klo 13.00, messu arabian kielellä klo 14.30, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo