This post is also available in: English (Englanti)

Kutsumme esikouluikäisiä lapsia osallistumaan pyhään kouluun sunnuntaina 23. elokuuta klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa ja koululaisten siunaus.

Ensikommuunion opetus jatkuu 29. elokuuta klo 9.30. Alussa on messu kirkossa, sen jälkeen opetus lapsille seurakuntasalissa ja tapaaminen vanhemmille kirkossa. Ensikommuunion juhla on 13. syyskuuta klo 10.00.

Kirkkoon liittymisen juhla on sunnuntaina 6. syyskuuta klo 10.00.

Edelleen täytyy varata paikka messussa etukäteen. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo