This post is also available in: English (Englanti)

Pyydämme, että kaikki kirkossa olevat käyttävät kasvomaskia kaikissa messuissa ja tapahtumissa. Pappi jakaa kommuunion ensin niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kädelle, ja viimeksi niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kielelle.

Aamumessut vietetään ensi viikosta alkaen maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 8.00. Laudes eli aamurukous alkaa klo 7.30. Lauantaina aamumessu on klo 9.30.

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 13.10 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Emerituspiispa Teemu Sipon SCJ ja isä Stanislaw Szymajdan SCJ luostarilupausten 50-vuotisjuhlaa ja isä Rafal Czernian SCJ luostarilupausten 25-vuotisjuhlaa vietetään kirkossamme pyhän messun yhteydessä torstaina 15.10 klo 18.00.

Pyhän Margareta Maria Alacoquen muistopäivä on perjantaina 16.10.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo