Tärkeä tiedote

This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Marian seurakunnan kappalainen isä Zenon Strykowski SCJ on antanut maanantaina 12.10.2020 positiivisen koronavirusnäytteen. Isä Strykowski ja kirkkoherra Rafal Czernia SCJ ovat toistaiseksi eristyksissä Pyhän Marian seurakunnan pappilassa, joka on suljettu muilta ihmisiltä.

Puolasta palattuaan isä Strykowski ei ole ollut tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Toistaiseksi hänellä on ollut vain suhteellisen lieviä oireita. Pyydämme esirukouksia isä Zenonin pikaisen toipumisen puolesta.

Seurakunnan messutoiminta jatkuu muiden pappien avustuksella. Arkipäivien aamumessut peruutetaan toistaiseksi ja torstaina 15.10. vietettävä piispa Teemun, isä Stanislawin ja isä Rafalin luostarilupausten juhla joudutaan siirtämään.

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo