This post is also available in: English (Englanti)

Sunnuntaina 18.10.2020 on maailman lähetyspäivä. Rukoilemme kirkon lähetystyön puolesta ja keräämme kolehdin lähetystyön hyväksi.

Pyhän Marian seurakunnan kappalainen isä Zenon Strykowski SCJ on antanut maanantaina 12.10.2020 positiivisen koronavirusnäytteen. Isä Strykowski ja kirkkoherra Rafal Czernia SCJ ovat toistaiseksi eristyksissä Pyhän Marian seurakunnan pappilassa, joka on suljettu muilta ihmisiltä. Pyydämme esirukouksia isä Zenonin ja isä Rafalin pikaisen toipumisen puolesta. Arkipäivien aamumessut peruutetaan toistaiseksi. Kiitämme isä Ryszardia ja isä Stanislawia anteliaasta palveluksesta tänä vaikeana aikana ja rukoilemme heille voimia ja terveyttä.

Pyydämme, että kaikki kirkossa olevat käyttävät kasvomaskia kaikissa messuissa ja tapahtumissa. Pappi jakaa kommuunion ensin niille, jotka ottavat sen vastaan kädelle, ja viimeiseksi niille, jotka ottavat kommuunion kielelle.

Sakramenttiopetus ensikommuuniota varten on lauantaina 24.10 klo 10.00 alkaen seurakuntasalissa.

Pyhäkoulu lapsille on ensi sunnuntaina 25.10 klo 10.00 seurakuntasalissa ja messu lapsille alkaa klo 11.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo