This post is also available in: English (Englanti)

Pyydämme, että kaikki kirkossa olevat käyttävät kasvomaskia kaikissa messuissa ja tapahtumissa. Pappi jakaa kommuunion ensin niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kädelle, ja viimeksi niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kielelle.

Edelleen täytyy varata paikka messussa etukäteen. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Kaikkien poisnukkuneiden uskovien muistopäivää vietetään lauantaina 31.10. Messu alkaa klo 10.00. Hartaus poisnukkuneiden uskovien puolesta vietetään vainajien päivänä klo 13.00 Malmin hautausmaalla katolisessa korttelissa.

Kaikkien pyhien juhla vietetään sunnuntaina 1.11.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa on sunnuntaina 1.11 klo 16.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo