This post is also available in: English (Englanti)

Täydellinen ane vainajien puolesta tavanomaisin ehdoin myönnetään niille uskoville, jotka marraskuun aikana hartaasti käyvät hautausmaalla tai muuten rukoilevat kuolleiden puolesta.

Ane on syyllisyyden puolesta jo poispyyhittyjen syntien ajallisesta rangaistuksesta Jumalan edessä saatu vapautus. Aneen saamiseksi uskovan täytyy olla armon tilassa, minkä lisäksi edellytetään, että:

  • hän on sisäisesti täydellisesti irrottautunut synnistä, jopa lievästä synnistä,
  • hän on sakramentaalisesti tunnustanut syntinsä,
  • hän on ottanut vastaan pyhän eukaristian
  • hän on rukoillut paavin tarkoitusten puolesta.

Aamumessut vietetään ensi viikosta alkaen maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 8.00. Laudes eli aamurukous alkaa klo 7.30. Lauantaina aamumessu on klo 9.30.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on ensi perjantaina 6.11. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Pyhä messu Hyvinkään Vanhassa kirkossa vietetään ensi lauantaina 7.11 klo 16.00.

Pyydämme, että kaikki kirkossa olevat käyttävät kasvomaskia kaikissa messuissa ja tapahtumissa. Pappi jakaa kommuunion ensin niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kädelle, ja viimeksi niille, jotka ottavat kommuunion vastaan kielelle.

Edelleen täytyy varata paikka messussa etukäteen. Seurakunnan Internet-sivulla on linkki ”Ilmoittautuminen messuun”, jonka avulla valitaan messun ajankohta ja paikkojen määrä. Tarvittaessa kirkossa tarkistetaan varauksen todistusta.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo