This post is also available in: English (Englanti)

Pääkaupunkiseudun muuta maata tiukemmat koronarajoitukset otetaan huomioon myös Helsingin molemmissa seurakunnissa. Messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä noudattaen annettuja hygieniamääräyksiä. Kasvomaskin käyttö on pakollista. Sakramenttiopetus lapsille ja nuorille jatkuu alle 20 hengen ryhmissä. Tällöin yläasteikäisten oppilaiden ja opettajien on käytettävä kasvomaskia. On tärkeää, että yhteistilaisuuksiin ei osallistuta, jos on minkäänlaisia koronatartunnan oireita tai jos on ollut hiljattain tekemisissä altistuneen ihmisen kanssa. Nämä lisärajoitukset ovat voimassa Pyhän Henrikin katedraaliseurakunnassa ja Pyhän Marian seurakunnassa 23.11.–13.12.2020. Muissa seurakunnissa toimitaan yleisten ja alueellisten päätösten mukaisesti. Kirkot ovat kuitenkin normaalisti auki henkilökohtaista rukousta varten.

Pyhän Cecilian, kirkkomusiikin suojelupyhimyksen muistopäivää vietetään perinteisesti 22.11. Kiitämme urkuriamme Markku Mäkistä ja kuorolaisia heidän palvelustaan meidän kirkossamme.

Kutsumme lapset joulunäytelmän harjoitukseen sunnuntaina 29.11 ja 13.12 klo 11.30 alkavan messun jälkeen.

Tridentiininen messu latinan kielellä vietetään Karjaan pyhän Katariinan kirkossa ensi keskiviikkona 25.11.2020 klo 19.00.

Tervetuloa adoraatioon Neitsyt Marian Tahrattoman Sydämen kunniaksi lauantaina 5. joulukuuta kello 13.00–17.00. Adoraation aikana rukoillaan englanniksi hyvitysrukouksia, Ruusukkoa sekä kuunnellaan mietiskelyä. Kahvia tarjotaan kirkon ulkopuolella säästä riippuen.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo