This post is also available in: English (Englanti)

Adventin aikana on tärkeää, että jokainen katolilainen omistaa enemmän aikaa rukoukselle ja Raamatun lukemiselle. Rohkaisemme kaikkia seurakuntalaisia osallistumaan parannuksen sakramenttiin ennen Joulua.

Suomen Caritaksen tämänvuotinen adventtikeräys tukee lasten ja nuorten kerhoja Burkina Fasossa, jossa yli 2000 koulua on suljettu väkivaltaisten konfliktien vuoksi. Kerhoissa lapset saavat tukea, koulutusta ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Voit tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä noudattaen annettuja hygieniamääräyksiä. Kasvomaskin käyttö on pakollista. On tärkeää, että yhteistilaisuuksiin ei osallistuta, jos on minkäänlaisia koronatartunnan oireita tai jos on ollut hiljattain tekemisissä altistuneen ihmisen kanssa. Kirkko on normaalisti auki henkilökohtaista rukousta varten.

Tervetuloa talkoisiin ensi lauantaina (19.12) klo 10.30 kunnostamaan kirkon joulua varten.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla. Muistutamme, että se on jokaisen katolilaisen velvollisuus tukea omaa seurakuntaa erityisesti näinä vaikeina aikoina.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo