This post is also available in: English (Englanti)

Vietämme Herran ilmestymisen juhlaa eli loppiaista keskiviikkona 6.1. Laulamme joululaulut klo 9.30, messu suomeksi on klo 10.00, messu suomeksi lapsille on klo 11.30, messu englanniksi klo 13.00, messu puolaksi klo 16.00 ja messu englanniksi klo 18.00.

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Messu Karjaalla suunniteltu lauantaina 9.1.2021 on peruttu.

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa tiistaina 12. tammikuuta 2021 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Muistutamme, että messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä ja enimmillään 20 ihmistä. Kasvomaskin käyttö on pakollista.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo