This post is also available in: English (Englanti)

Kodin vuotuisen siunauksen tarroja ja rukouksia on saatavissa messun jälkeen kirkon eteisestä. Kodin siunauksen alussa tehdään ristinmerkki, rukoillaan Isä meidän rukous, Terve Maria – rukous ja lausutaan siunausrukous. Sen jälkeen kiinnitetään siunaustarra asunnon oveen. Tarran hinta on vähintään 2 euroa kirkonlähetystyön hyväksi.

Miestenpiirin etätapaaminen on ensi tiistaina 12.1 klo 18.45. Ilmoittautuminen osoitteeseen leo.virtanen@eira.fi

Helsingin seurakuntien yhteinen avioliittokurssi alkaa ensi tiistaina, 12.1 klo 19.00 Pyhän Henrikin katedraalin seurakuntasalissa.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla. Muistutamme, että se on jokaisen katolilaisen velvollisuus tukea omaa seurakuntaa erityisesti näinä vaikeina aikoina.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo