This post is also available in: English (Englanti)

Vietämme Jumalan sanan sunnuntaita 24.1.2021. Paavi Franciscus asetti tuon päivän muistuttaakseen Raamatun merkityksestä ja arvosta kristillisessä elämässä ja Jumalan sanan ja liturgian olennaisen tärkeästä suhteesta. Raamatulle omistetun päivän ei ole tarkoitus olla ’kerran vuodessa’, vaan koko vuotta varten. Meidän on hyvin tärkeää tutustua paremmin ja läheisemmin pyhään Raamattuun ja ylösnousseeseen Herraan, joka jatkuvasti julistaa meille sanan ja murtaa leivän uskovien yhteisössä. Meillä on oltava jatkuva läheinen suhde pyhään Raamattuun, muuten sydän pysyy kylmänä ja silmät suljettuina monenlaisen sokeuden takia” – kirjoittaa paavi Franciscus.

Rukousviikko kristittyjen ykseyden puolesta jatkuu maanantaihin 25. tammikuuta asti. Muistakaamme rukoilla kristittyjen ykseyden puolesta. Suomen ekumeeninen neuvosto kaipaa meidän taloudellista apuamme, joten rukousviikon aikana on keräys Suomen ekumeenisen neuvoston hyväksi. Avustuksia kerätään lippaaseen, joka sijaitsee kirkon takaosassa oikealla puolella.

Apostoli Paavalin kääntymyksen juhla on maanantaina 25.1.

Messu saksan kielellä vietetään ensi sunnuntaina 31.1 klo 14.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo