Herran Temppeliin tuomisen juhla eli Kynttilänpäivä vietetään ensi tiistaina 2.2. Perinteisesti messun alussa siunataan uskovien tuomat kynttilät. Kynttilänpäivänä messu alkaa klo 18.00. Kirkossa se on myös Jumalalle vihityn elämän päivä eli niiden juhla, jotka ovat omistaneet elämänsä Jumalalle ja antaneet naimattomuuden, köyhyyden ja kuuliaisuuden lupaukset.

Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä on ensi perjantaina 5.2. Adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja kestää keskiyöhön asti.

Sairaiden päivä on torstaina 11. helmikuuta. Sairaat seurakuntalaiset voivat ilmoittaa meille, että haluaisivat saada sairaiden voitelu klo 18.00 alkavan messun aikana tai kotona. Sairaiden voitelu on tarkoitettu niille, jotka esimerkiksi joutuvat vaikeaan leikkaukseen, kärsivät kroonisesta sairaudesta tai iän tuomasta heikkoudesta.

Pyydämme seurakuntalaisia ilmoittamaan osoitteen mahdollisista muutoksista seurakunnan kansliaan, jotta voisimme päivittää rekisterin.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo