This post is also available in: English (Englanti)

Suomen Caritaksen paastokeräys tukee nuoria ympäristön ja ihmisoikeuksien puolustajia Myanmarissa. Paikallisen kansalaisyhteiskunnan vahvistaminen on entistäkin tärkeämpää nyt, kun ihmisten oikeudet ja vapaudet ovat uhattuina helmikuun sotilasvallankaappauksen jäljiltä. Voimme tehdä lahjoituksen Suomen Caritaksen verkkosivuilla, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Muistutamme, että messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä seurakunnan nettisivun kautta. Jos kaikki paikat ovat varattuja, seurakuntalainen voi pyytää papilta ehtoollista messun ulkopuolella. Kasvomaskin käyttö on pakollista. Täytyy noudattaa turvavälejä myös kommuunion jakamisen aikana. Hetki ennen ehtoollisen vastaanottamista täytyy poistaa maskin ja käsikommuunion tapauksessa heti nauttia ehtoollisen ollessa vielä papin edessä.

Ristintien hartaus suomeksi on perjantaina iltamessun jälkeen ja sunnuntaina klo 9.30.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo