This post is also available in: English (Englanti)

Pyhän Marian seurakunnan kappalainen isä Jigger Ganados SCJ on antanut torstaina 3.6.2021 positiivisen koronavirusnäytteen. Isä Ganados ja kirkkoherra Rafal Czernia SCJ ovat toistaiseksi eristyksissä Pyhän Marian seurakunnan pappilassa. Pyydämme esirukouksia isä Jiggerin puolesta. Kiitämme isä Ryszardia ja isä Stanislawia anteliaasta palveluksesta tänä vaikeana aikana ja rukoilemme heille voimia ja terveyttä.

Miestenpiirin tapaaminen on 15. kesäkuuta iltamessun jälkeen.

Jeesuksen Pyhän Sydämen juhlapyhä on perjantaina, 11.6. Se on tärkein juhla meidän veljeskunnallemme. Rukoilemme pappien, veljien, pappisehdokkaiden, SCJ-maallikkojen ja uusien kutsumuksien puolesta. Messu on klo 18.00.

Neitsyt Marian tahrattoman sydämen muistopäivä on auantaina, 12.6. Messu alkaa klo 9.30.

Sunnuntaina, 13.6 on messu suomeksi klo 10.00, messu englanniksi on klo 13.00 ja 18.00, messu tagalogiksi klo 14.30 ja messu puolaksi klo 16.00.

Pyhiinvaellus Köyliöön kävellen on peruttu. Messu vietetään pyhän Henrikin surmapaikalla sunnuntaina 20. kesäkuuta klo 13.00.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo