This post is also available in: English (Englanti)

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 10.8 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Sekä Autuaan Neitsyt Marian taivaaseen ottamisen juhlaa että seurakuntamme nimikkojuhlaa vietetään sunnuntaina 15.8.2021. Nimikkojuhla on hengellinen tapahtuma jolloin Jumala lahjoittaa siunauksensa niille, jotka ovat armon tilassa ja osallistuvat pyhään messuun kirkossamme.

Sen johdosta voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä – eli on armon tilassa, osallistuu ehtoolliseen ja rukoilee Isä meidän rukouksen, Uskontunnustuksen ja paavin rukousaiheiden puolesta. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo