This post is also available in: English (Englanti)

Seurakuntamme nimikkojuhla on hengellinen tapahtuma jolloin Jumala lahjoittaa siunauksensa niille, jotka ovat armon tilassa ja osallistuvat pyhään messuun kirkossamme.

Sen johdosta voidaan saada täydellinen ANE, jos käy ripittäytymässä – eli on armon tilassa, osallistuu ehtoolliseen ja rukoilee Isä meidän rukouksen, Uskontunnustuksen ja paavin rukousaiheiden puolesta. Ane poistaa osittain tai kokonaan sakramentaalisessa ripissä jo sovitettujen syntien ajalliset rangaistukset, jotka muuten jäisivät kiirastulessa suoritettaviksi.

Aamumessut vietetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.00 ja aamurukous alkaa klo 7.30. Aamumessu lauantaisin vietetään klo 10.00.

Kutsumme kaikki 9-vuotiaat lapset ensikomuunion opetukseen lauantaina 21. elokuuta klo 10.00. Alussa on messu kirkossa ja opetus jatkuu seurakuntasalissa.

Kutsumme kaikki 14-vuotiaat nuoret opetukseen vahvistuksen sakramenttia varten lauantaina 21. elokuuta klo 15.00 seurakuntasalissa.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhään kouluun sunnuntaina 22. elokuuta klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30 ja koululaisten siunaus. Lapset voivat tuoda koulutarvikkeet siunattavaksi.

Muistutamme, että messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä seurakunnan Internet sivun kautta. Kasvomaskin ja käsidesin käyttö on pakollista.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo