This post is also available in: English (Englanti)

Kuukauden ensimmäisenä perjantaina 3.9 on Jeesuksen Pyhän Sydämen muistopäivä. Sen johdosta adoraatio alkaa iltamessun jälkeen ja päättyy keskiyöllä.

Messu ruotsiksi vietetään ensi sunnuntaina 5.9 klo 11.30.

Messu Espoossa, Olarin kappelissa vietetään ensi sunnuntaina klo 16.00.

Viimeiset karmeliittanunnat, sisar Mary-Edel OCD ja sisar Lucy OCD, lähtevät 2. päivänä syyskuuta pois Suomesta. Nunnien lähdön jälkeen Espoon karmeliittaluostarissa ei enää vietetä messuja ainakaan arkisin. On vielä epäselvää, vietetäänkö luostarin kappelissa jatkossa kuitenkin vielä sunnuntaimessuja.

Marssi elämän puolesta järjestetään lauantaina 11. syyskuuta klo 13.00. Kokoonnutaan Senaatintorille ja kävellään eduskuntatalolle. Marsille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat puolustaa kohdunsisäistä ihmiselämää.

Kulkue Neitsyt Marian syntymän kunniaksi ja Marian Legioonan perustamisen 100-vuotisjuhla järjestetään lauantaina 11. syyskuuta. Kulkue alkaa klo 16.45 Pyhän Marian kirkossa.

Muistutamme, että messuihin ja muihin tilaisuuksiin voi osallistua vain niihin etukäteen rekisteröitymällä seurakunnan Internet sivun kautta. Kasvomaskin ja käsidesin käyttö on pakollista.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

 

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo