This post is also available in: English (Englanti)

Koko Uudenmaan kokoontumisrajoitukset ovat lievenneet viime lauantaista (4.9) alkaen. Kirkkoomme nyt pääsee 150 henkilöä. Kasvomaskin ja käsidesin käyttö on edelleen velvoitettava. Suosittelemme rekisteröitymistä messuun käytännön syistä.

Aamumessut englanniksi vietetään tiistaina ja torstaina klo 8.00.

Autuaan Neitsyt Marian syntymän juhla on keskiviikkona 8.9. Messu suomeksi vietetään klo 8 ja 18.00.

Marssi elämän puolesta järjestetään ensi lauantaina 11. syyskuuta klo 13.00 alkaen. Kokoonnutaan Senaatintorille ja kävellään eduskuntatalolle. Marsille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat puolustaa kohdunsisäistä ihmiselämää.

Kulkue Neitsyt Marian syntymän kunniaksi ja Marian Legioonan perustamisen 100-vuotisjuhla järjestetään ensi lauantaina 11. syyskuuta. Kulkue alkaa klo 16.45 Pyhän Marian kirkossa.

Helsingin katolisten seurakuntien yhteinen johdantokurssi alkaa ensi maanantaina 6.9 Pyhän Henrikin kirkon seurakuntasalissa klo 18.30. Johdantokurssi on tarkoitettu sekä niille, jotka haluavat oppia tuntemaan katolisuutta paremmin ja niille, jotka haluavat liittyä katoliseen kirkkoon.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo