This post is also available in: English (Englanti)

Valmistautuminen katolisen kirkon vuonna 2023 järjestettävään piispainsynodiin kirkon synodaalisuudesta alkaa sunnuntaina 17.10.2021 . Tästä syksystä alkaen myös me Suomen katolilaiset pääsemme osallistumaan piispainsynodin valmisteluvaiheeseen, kun materiaalia tuotetaan ja kokemuksia kerätään keskusteluja ja pohdintoja varten. Koko synodaalisuussynodin teemana on ”Synodaalista kirkkoa varten. Yhteys – osallisuus – lähetys”. Pyydämme kaikkia, jotka haluavat osallistua valmisteluprosessiin ottamaan yhtyettä kansliaan. Rukouksen teksti synodin puolesta on kirkon eteisessä.

Tänään on maailman lähetyspäivä. Rukoilemme kirkon lähetystyön puolesta ja keräämme kolehdin lähetystyön hyväksi.

Lokakuu on ruusukkorukouksen kuukausi. Rukoilemme ruusukkoa sunnuntaisin klo 9.30 suomeksi ja klo 17.30 englanniksi. Rohkaisemme rukoilemaan ruusukkoa arkisin iltamessun jälkeen kirkossa ja kotona varsinkin koko perheen kanssa.

Pyhän evankelista Luukkaan juhla on maanantaina 18.10.

Messu Hyvinkäällä vietetään ensi lauantaina 23.10 klo 16.00 Vanhassa kirkossa.

Kutsumme 5­-8-vuotiaita lapsia osallistumaan pyhään kouluun ensi sunnuntaina 24.10 klo 10.00 seurakuntasalissa. Tapaamisen jälkeen on lastenmessu kirkossa klo 11.30.

Tarvitaan uusia kahvinkeittäjiä sunnuntain kirkkokahvia varten. Ilmoittautumiset seurakunnan kansliaan.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo