This post is also available in: English (Englanti)

Paavi Franciscus on kutsunut koko katolisen kirkon koolle keskustelemaan kirkon synodaalisuudesta, joka on ratkaisevan tärkeä aihe kirkon elämän ja lähetystehtävän kannalta. Pyydämme, että seurakunnassamme toimivat ryhmät käsittelevät synodin aiheet kokouksissaan ja toimittavat vastaukset kansliaan. Niille, jotka eivät pääse osallistumaan seurakunnan ryhmiin tai joilta on jäänyt jotain esiintuomatta ryhmissä, on avattu paikka, johon voi kirjoittaa näkemyksensä tai täydentää näkemyksiään. Kysymysalustan linkin saa klikkaamalla synodin logoa seurakunnan Internet-sivulla. Lisätietoa saa tästä.

Marraskuussa rukoilemme kuolleiden puolesta. Pyydämme lähettämään meille edesmenneiden omaistenne ja ystävienne nimet sähköpostitse: maria(ät)katolinen.fi. Poisnukkuneiden nimet luetaan marraskuussa adoraation aikana ja rukoillaan heidän puolestaan.

Täydellinen ane vainajien puolesta tavanomaisin ehdoin myönnetään niille uskoville, jotka marraskuun aikana hartaasti käyvät hautausmaalla tai muuten rukoilevat kuolleiden puolesta.

Tänään keräämme kolehdin Pyhän istuimen hyväksi.

Messu Hyvinkäällä vietetään lauantaina 20.11 klo 16.00 Vanhassa kirkossa.

Kristus, Kaikkeuden kuninkaan juhlapyhä on ensi sunnuntaina 21.11.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo