This post is also available in: English (Englanti)

Adventin aikana on tärkeää, että jokainen katolilainen omistaa enemmän aikaa rukoukselle ja Raamatun lukemiselle ja osallistuu parannuksen sakramenttiin ennen Joulua. Kutsumme kaikki seurakuntalaiset yhden päivän retriittiin ensi lauantaina 18.12 klo 10.00 alkaen. Retriitin teemana on: ”Jumalan kaipaus Adventin ytimenä”. Ilmoittautumiset kansliaan.

Suomen Caritaksen tämänvuotinen adventtikeräys tukee erityistarpeisten lasten koulumatkaa Libanonissa. Voimme tehdä lahjoituksen Caritaksen verkkosivuilla www.caritas.fi, suoraan Caritaksen tilille tai kirkon lipaskeräykseen.

Maksukorttilaite otetaan käyttöön kirkossamme. On nyt mahdollista maksaa kolehti, uhrikynttilä- tai kahvimaksu pankkikortilla tai lähimaksulla. Maksu voidaan suorittaa seurakuntasalissa messun jälkeen kirkkokahvin yhteydessä.

Pyhän Lucian muistopäivä on maanantaina 13.12.

Miestenpiirin tapaaminen on tiistaina 14.12 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Seurakuntaneuvosto kokoontuu keskiviikkona 15.12 iltamessun jälkeen seurakuntasalissa.

Messut tagalogin kielellä vietetään joka päivä 15.12 alkaen 23.12 saakka klo 19.30.

Tridentiininen messu vietetään lauantaina 18.12 klo 7.30.

Messu unkarin kielellä on lauantaina 18.12 klo 16.00.

Messu Hyvinkäällä vietetään lauantaina 18.12 klo 16.00 Vanhassa kirkossa.

Kiitämme sydämellisesti seurakuntalaisia, jotka tukevat seurakuntaamme säännöllisellä jäsenmaksulla.

Powered by WordPress | Designed by: diet | Thanks to lasik, online colleges and seo